AKO NA TO

Použitie a získanie tokenov

V tomto príspevku vám ukážem ako majiteľ klanu môže získať tokeny pre svoj klan, a následne ako ich majú členovia klanu použiť. Keď si majiteľ klanu stiahne daný súbor, jeden riadok znamená jeden token a použiť sa dá iba raz. Tokeny sa dajú použiť iba v hlavnej klanovej meistnosti.


Kliknite pravým tlačidlom na vašu hlavnú klanovú miestnosť a zvoľte Open file Browser, otvorí sa vám nové okno.


Dvojklikom stiahnite textový súbor obsahujúci vaše tokeny. Teraz musíte rozdať tokeny vašim členom a aktivovať ich, nezabúdajte že každý token sa dá použiť iba raz a iba v hlavnej klanovej miestnosti.


Pre použitie tokenu zvoľte záložku Permissions v hlavnom menu vo vrchnej časti ts3 klienta. Vyroluje sa vám menu kde zvoľte možnosť Use Privilege Key.


Do novo otvoreného okna vložte jeden token (riadok z textového dokumentu) a stlačte OK, hodnosť sa vám teraz pridelí. Nezabúdajte že každý token sa dá použiť iba raz, majiteľ klanu by mal mať prehľad nad už použitými tokenmi, tie môžete zo zoznamu vymazať.

Prečo využívame takýto systém?
Systém tokenov sa používa aby mal majiteľ klanovej miestnosti úplnú kontrolu nad tým kto bude patriť do skupiny vytvorenej pre danú miestnosť.
Tieto skupiny majú viac funkcií, za prvé poskytujú pre jej členov daný klan tag na celom serveri, sú teda ľahko identifikovateľní a je jasné ku ktorému klanu patria, nie sú teda iba náhodní návštevníci. Ďalej vám táto skupina umožňuje  využívanie avatarov a systém sťažností na našom serveri a iné možnosti.
Predovšetkým však ide o ochranu vašej miestnosti, ak server administrátor nájde v klanovej miestnosti osamotených klientov ktorý tam nepatria, automaticky ich vyhodí zo servera, miestnosť teda bude vždy dostupná pre váš klan.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.